Sminktanácsadás

Egyéni smink tanácsadásomon megtanulhatod saját magad kisminkelni, a Te arcformádnak és színtípusodnak megfelelően. Megmutatom a megfelelő technikákat és színeket, átbeszéljük, hogy hova milyen anyagokat érdemes használnod.
Az arcodon közösen dolgozunk majd, az egyik felén én készítem a sminked, a másik felén pedig Te dolgozol. Lépésről lépésre haladunk, és közben jegyzetelünk mindent, hogy később otthon is akár utána tudj nézni, milyen színeket és anyagokat használtunk és hova tettük azokat fel. A végén le is fotózzuk a kész művet, hogy biztosan emlékezz a részletekre.
Választhatsz 1 vagy 2 alkalmas tanácsadásaim közül. Az első alkalom kb. 3 óra hosszú, ezalatt 1 db sminket készítünk el, és beszéljük meg annak lépéseit teljes egészében. Ha a 2 alkalmasat választottad, a második alkalommal már Te készíted el a sminked a teljes arcodon, én pedig figyelek és természetesen segítek, ha valahol elakadtál.
Elhozhatod az otthon használt eszközeidet is, hogy átnézzük, mit és hogyan használj, esetleg mivel egészítsd még ki a már meglévő készletedet.”

Ára:

1 alkalmas tanácsadás (kb. 3 óra hosszú) 24 000 Ft
2 alkalmas tanácsadás (1. alkalom kb. 3 óra hosszú 2. alkalom 2 óra hosszú)
38 000 Ft
   + van lehetőség páros tanácsadásra is:
1 alkalmas 19 000 Ft/fő
2 alkalmas 32 000 Ft/fő