Sminktanácsadás

Egyéni smink tanácsadásomon megtanulhatod saját magad kisminkelni, a Te arcformádnak és színtípusodnak megfelelően. Megmutatom a megfelelő technikákat és színeket, átbeszéljük, hogy hova milyen anyagokat érdemes használnod. A tanácsadás 2 alkalmas, mindegyik alkalom 2 óra hosszú.
Az első alkalommal az arcodon közösen dolgozunk majd, az egyik felén én készítem a sminked, a másik felén pedig Te dolgozol. Lépésről lépésre haladunk, és közben egy úgynevezett “facechart”-on jegyzetelhetsz, rajzolhatsz/színezhetsz, hogy később otthon is akár utána tudj nézni, milyen színeket és anyagokat használtunk és hova tettük azokat fel.
A második alkalommal már Te készíted el a sminked a teljes arcodon, én pedig figyelek és természetesen segítek, ha valahol elakadtál, és ha időközben az otthoni gyakorlás alatt kérdések merültek fel benned, azokat is át tudjuk még beszélni.
Elhozhatod az otthon használt eszközeidet is, hogy átnézzük, mit és hogyan használj, esetleg mivel egészítsd még ki a már meglévő készletedet.
Van lehetőség páros tanácsadásra is, hozhatod a barátnődet/családtagodat, és közösen vehettek részt a 2×2 óra foglalkozáson.

Ára:

Egyéni smink tanácsadás 2×2 óra  35 000 Ft
Páros smink tanácsadás 2×2 óra  25 000 Ft/fő

Időpontot kérni a facebook oldalamon tudsz, az alábbi linken: https://fb.com/book/szandracsetenyilashes/

Előleg fizetése szükséges: 10 000 Ft (ezt utalással tudod megtenni, időpontfoglalást követően küldök erről üzenetet)

Bármi egyéb kérdés esetén írj, vagy hívj bizalommal: 06 30 489 3228

Gyakori kérdések:

Hogyan érkezzek, mivel kell készülnöm?

Nem kell semmivel készülnöd, nálam minden eszköz biztosítva van, ami a szükséges a tanuláshoz. Ám ha úgy érzed, nyugodtan hozd el az otthoni sminkeszközeidet, vagy leginkábbis azokat amit esetleg  megvettél, de végül nem igazán használod, megnézzük őket, hogy megfelelőek e, és hogyan használd őket.

Félek, hogy nagyon ügyetlen leszek..

Nem kell tartanod attól hogy elsőre esetleg ügyetlenebb leszel, teljesen kezdőként is belevághatsz, segítek mindenben. Az egyéni sminktanácsadás pontosan arra való, hogy az alapoktól felépítsük a tudásod, hogy végül magabiztosan tudj nyúlni az arcodhoz, akár a mindennapi sminkedről vagy egy erősebb esti sminkről legyen szó.