Mini tanácsadások

ÚJ Mini tanácsadások! 3500 Ft/ alkalom

 

Sminktanácsadások, megújult formában. Mit is jelent ez?

 

A klasszikus 1 alkalmas  egyéni sminktanácsadással ellentétben a teljes sminked elkészítését mostantól 4 alkalom alatt is megtanulhatod. Ez azért is lehet kedvező a számodra, mert ugyanazt a tudásanyagot részekre szedve tanulhatod meg, így van idő ülepednie, akár otthon is gyakorolhatsz a következő alkalomig. Tapasztalatom szerint, ha esetleg még teljesen kezdő vagy, az a sok új dolog amit ilyenkor megtanulsz 1 alkalomba sűrítve nagyon sok lehet egyszerre, részekre bontva viszont könnyebb elsajátítanod.

 

A mini tanácsadásokat 3 fős csoportokban tartom, így akár barátnőiddel, családtagjaiddal is részt vehetsz, vagy egyedül is csatlakozhatsz egy csoporthoz.

A teljes sminked elkészítését így mostantól 4 alkalom alatt tanulhatod meg. (1 alk. kb. 1 óra hosszú)

 

  1. alapozás, csontosítás, pirosítás, arcformázás
  2. szemöldök formázás, soros műszempilla ragasztás
  3. szemhéjad árnyékolása, klasszikus füstös smink elkészítése
  4. ajak rúzsozás, ceruza használata natúr és erős színekkel is

 

Természetesen, ha jártasabb vagy már a sminkelésben, és nem szeretnél minden órán részt venni, akkor jelentkezhetsz kizárólag a Neked tetsző órákra is.

 

A foglalkozásokon saját magadat fogod sminkelni, az arcod egyik felén én, a másikon Te dolgozol majd. Először mind a hármótoknak megmutatom a helyes technikát, ezután pedig saját magatok gyakorolhatjátok be a látottakat.

 

Az órára nem kell semmivel készülnöd, minden anyagot és ecsetet biztosítok a számodra, amire közben szükséged lesz majd.

Ára:

 

    • 1 alkalom 1 óra hosszú    3500 Ft
    • 4 alkalom  4 X 1 óra 12000 Ft (3000 Ft/alkalom)

 

Ajándékba is meg tudod vásárolni akár csak az 1 alkalmat, vagy  akár a teljes 4 alkalmas tanácsadást szeretnéd. Mindegyikhez névre szóló ajándékutalványt állítok ki, mely a megvásárlástól számított 3 hónapon belül felhasználható.

 

Ha mégis szimpatikusabb a klasszikus egyéni 3 óra hosszú tanácsadás, ahol mindent 1 alkalom alatt nézünk át és tanulsz meg, természetesen erre is bármikor tudsz jelentkezni.

 

Bejelentkezni Facebook üzenetben, vagy az alábbi telefonszámon tudsz: 

 

Szandra Csetényi Makeup Artist

0630 489 3228