Menyasszonyi smink

A menyasszonyi sminket és a próbasminket is szalonomban készítem el, kiszállást 2020-ban már nem vállalok.
A további vendégek sminkjét alkalmi smink áron készítem el: 8 500 Ft/fő (+tincses szempilla 3 000 Ft)
A menyasszonyi sminkhez igény szerint rakok tincses műszempillát is, ezt az ár tartalmazza.
Kérlek, időpontot csak akkor foglalj, ha már órára pontosan tudod, mikor szeretnéd, hogy elkészüljön a sminked.
A bejelentkezéshez előleget nem kell fizetned.

Menyasszonyi smink + próbasmink ára:  34 000 Ft

Bejelentkezni üzenetben vagy telefonon tudsz: 06 30 489 3228

Menyasszonyok gyakori kérdései:

Mennyi idő alatt készül el a sminkem?
A próbasmink hosszabb, kb. 1,5 órát vesz igénybe, míg megbeszéljük hogy mi az elképzelésed, elkészítem a megálmodott sminket, majd leírok mindent amit az arcodra tettünk és le is fotózom. Így a nagy napon ugyanezt a sminket 1 órán belül elkészítem
A haj vagy a smink elkészítése legyen előbb?
Szerencsésebb ha először a frizura készül el és aztán a sminked, de nincs baj akkor sem ha felcseréled a kettőt. Ha a fodrászod már nem mossa meg a hajad a frizura készítéséhez, akkor a sminknek sem lesz baja, ha esetleg már elkészült a frizura előtt.
Milyen tartós lesz a sminkem?
Az általam készített sminkek mindíg nagyon tartósak, mert minőségi anyagokkal dolgozom, és a smink elkészültével használok sminkfixáló sprayt is. Legjobb ha magad is leteszteled, a próbasminkre érdemes egy délelőtti időpontot választatunk, így estig sok időd van tesztelni, hogy érzed magad a sminkben és mennyire volt tartós.
Az esküvő előtt mennyi idővel kell a próbasminket elkészíteni?
Tapasztalatom szerint 2-3 héttel esetleg egy hónappal előtte érdemes a próbasminket elkészíteni, mert menyasszonyként akkor már pontosan tudod hogy mit szeretnél látni, tudod az egyéb részleteket is, (pl. az esküvő színei, milyen a ruhád, a frizurád, ékszereid, stb.)
De természetesen lehetőség van rá, hogy elkészítsük jóval előbb is, amikor Te szeretnéd.
Mi van, ha lejön a rúzsom?
A smink leggyengébb pontja mindíg a rúzs marad. Érdemes a feltett rúzsból vagy szájfényből magadnál tartani egy keveset, hogy ha szükséges, akkor tudd pótolni. Sokan szeretik a tartós rúzst, pár óráig nagyon szép tud lenni, és kényelmesebb is hogy egyáltalán nem fog, az öltözködésnél vagy a csóknál/pusziknál ez előny,viszont az egész estét aligha birja ki, általában idővel kiszárad és akkor viszont sokkal  nehezebb korrigálni.
Mit vigyek magammal a próbasminkre?
Semmivel nem kell készülnöd, esetleg annyival tudsz a segítségemre lenni, hogy pár fotót kiválogatsz azokról a sminkekről, amik nagyon tetszenek, amilyet szeretnél viselni. Ha mutatsz pár fotót az esküvőd választott színvilágáról, a menyasszonyi / menyecske ruhádról, frizurádról, ékszerekről segít, hogy megálmodjuk a hozzád illő sminket.